Når du er shopping for en kjole til din bryllupsdag, er der en hel del ting at overveje med brudekjole designs. Hvad jeg troede, jeg ville dele med dig er nogle brudekjole tips, som jeg lærte, mens i færd med at købe min kjole.

1. en af de første brudekjole tips, du bør overveje, er at holde et åbent sind. Da der er så mange brudekjole stilarter til rådighed, selv før du går til at købe en kjole, kan du nemt blive overvældet.

Jeg var meget konkret om den type kjole jeg skulle til at bære. Jeg svor jeg ville købe en te længde kjole, der var vintage, meget 50 ‘s, og endte med at købe en havfrue brudekjole. Go figure! Derfor skal du ikke blive overrasket, hvis du ender med at prøve på noget, du troede, du ville aldrig bære og ender kærlige det.

2. gå med din tarm. Når du prøver på kjolen, og det ser fabelagtig på dig, så du er færdig med at handle, og du behøver ikke at fortsætte med at se på forskellige billige brudekjoler designs. Du vil understrege og gøre dig selv skør, hvis du begynder at sammenligne din kjole med andre, du ser i magasiner, butikker og online.

3. før du køber en kjole, skal du bestemme, hvad dit budget er. Hvad jeg gjorde, var, da forske forskellige brudekjole stilarter; Jeg ringede til producenten for at lære, hvor kjolen blev solgt lokalt. Jeg så kaldte butikken for at finde ud af, hvad prisen var at afgøre, om kjolen var i mit budget. Må ikke rabat på en kjole, hvis det er meget billigt, igen gå prøve det, kan du blive glædeligt overrasket.

4. på et stramt budget? Så når du har en idé om brudekjole stilarter og hvilken type kjole ser godt ud på dig, tjek eBay, sending butikker, sparsommelighed butikker, sample salg og i nogle byer, kan du leje din kjole så godt. Jeg vidste nogen, der engang snuble på en garage salg, og der, hængende på garagen, var hendes kjole!

5. nogle andre brudekjole tips til at holde sig for øje, er at huske, at du ønsker at være behageligt på din bryllupsdag. Aldrig i en million år har jeg tror, jeg ville være behageligt i en havfrue brudekjole, men blev glædeligt overrasket, da jeg prøvede det på og ikke kun gjorde det passer perfekt, men det var også nemt at flytte rundt i.

6. også huske ikke alle brudekjole designs vil passe dig perfekt især i kjole længde. Derfor forlader dig selv et par måneder for ændringer. Hvis du er nødt til at bestille kjolen, så tag på en anden 6 måneder forlader dig selv med mindst en 8 måneder leveringstid for fremstilling og ændre kjolen forud for din bryllupsdag.

7. Endelig have det sjovt med din kjole. Tilføj en accent eller to, hvis du ønsker. Jeg agter at gøre noget for at komplimentere min brudgom ved at bære enten en lyserød værktøj wrap eller måske erstatte det hvide bånd, der binder overdelen med en lyserød bånd.

Selvfølgelig kan jeg ikke vise dig min kjole, ville det ikke være fair over for min forlovede. Men det er en off-white havfrue brudekjole og jeg elsker det! Indtil næste gang, så husk budget bash mantra: gør det enkelt, lækkert, stilfuld, sjov & økonomisk til alle!

0

Leave a Reply