I dag, Aftenkjoler har mere personlighed, stil, og Sass end nogensinde før. Denne sæsons moderne stilarter er en masse trendy, mere Cutting-Edge, og betragtes revolutionære over den klassiske aften kjole; nuværende designs er mere sexet end nogensinde, at levere den ultimative hot Aftenkjoler for 2011.

Vi har samlet en liste over vores top syv favorit aften kjole stilarter for nutidens moderne, chic ung kvinde. Nogle designs forblive tro mod det klassiske kjole design, mens andre har en meget slankere, hip look. Uanset om din personlige stil er klassisk og enkel eller trendy og sjov, der er tonsvis af varme Aftenkjoler i år til at passe enhver personlighed.

1. mini kjole

En kortere længde på billige aftenkjoler er en af de mest fremtrædende tendenser i år. En mere uformel version af den klassiske, lange aften kjole, mini kjole, er et sjovt alternativ, der vil vende hoveder uden at ofre en ounce af klasse.

2. retro-chic beklædningsgenstande

Fra A-line silhuetter til victoriansk inspirerede Vintage Kjoler, denne sæson har vi været ramt med mere end én blast fra fortiden. Stopgarn kjoler og frynser udsmykninger er repræsentative for de brølende 20 ‘ er, mens Bubble hems og rocker-chic elementer bringe tilbage populære temaer i de 80 ‘s.

623

3. den dybe V-hals kjole

En sexet version af den klassiske v-hals stil, den dybe v-hals er en af de hotteste tendenser i modeverdenen i dag. Giver en illusion af en aflang torso og forbedre funktionerne i en feminin silhuet, denne tendens er langt en af de mest sexede af året.

4. den hjerteformede hals kjole

Den hjerteformede halsudskæring giver et twist til den traditionelle stropløs kjole. Denne funktion tilføjer et feminint touch og en mere sexet appel til den tidløse klassiker.

5. havfruen kjole

For de mest kurve-styrke kjole, vælge en havfrue stil. Denne silhuet kan variere fra en stropløs til en Grime halsudskæring, men altid passer stramt hele taljen og hofter, og derefter nødblus ud fra knæene til bunden hem.

6. en neutral palet

Neutrale farver gør et stort comeback i år med en stor vægt på nuancer Ranger fra blød beige, lilla, tin, varm grå, og utallige andre nuancer. Lummer og sexet neutrale farvede kjoler accessorized med fed smykker og en erklæring kobling er en af de mest ønskede udseende af sæsonen.

7. den røde løber se

En anden stor trend i år er sportslige en Hollywood-inspireret design til din store dag, uanset om det er din Senior Prom eller en weekend cocktail begivenhed. Celebrity røde løber ser har tjent som inspiration til en række kjoler, som du nu har adgang til en brøkdel af prisen! Faviana gør en fabelagtig elfenben-farvet, en skulder kjole inspireret af Sarah Jessica Parkers kjole i Sex and the City film, som er helt fantastisk og meget lig den kostbare designer original.

0

Leave a Reply