Uanset om du er shopping for den nyeste mode eller besøge en stof butik for en gør-det-selv projekt, processen med at vælge den mest praktiske stof er aldrig let. Der er mange forskellige stoffer til tøj, der kan påvirke ting som den måde, hvorpå elementet hænger, eller hvordan det føles mod huden. Her er et par af de mest populære stoffer, der anvendes til fremstilling af tøj:

Bomuld

Bomuld stammer naturligt fra bomulds fabrikken. Det er komfortabelt, let at rengøre og relativt billigt. Men, dette stof kan nemt miste sin form og strækker sig. Også, bomuld tøj vil begynde at slides over tid.

Denim

Denim er lavet af bomuld ved hjælp af en speciel vævning teknik, der har evnen til at skabe en diagonal ribkanter. Dette er en meget robust og stiv stof. Det er et stof med evnen til at bære godt og i stand til at opretholde sin farve uden at falme.

Fabric

Flannel

Flannel er blødt og let. Dette er et perfekt valg til at gøre vinteren tøj, der er nødvendig for at give varme i det kolde vejr. Flannel er typisk lavet af en syntetisk, bomuld eller uld. Også, dette stof er let børstet til at skabe den blødere føler.

Hamp

Hamp er en naturligt dyrket del af marihuana planten. Det er kun stammen af den plante, der anvendes, og det er helt fri for narkotika. Dette stof er meget ligesom linned og er i stand til at klare sig godt, når de er våde, men kan nemt rynke i alle miljøer.

Linned

Hør er en stor varm vejr stof. Det ånder godt og er let at gøre en meget alsidig mulighed for en bred vifte af outfits. En kjole lavet i linned kan nemt gøres til at se både smart og casual. Dette stof har den ulempe at være meget let at rynke og vil have brug for omhyggelig og skånsom vask. Dette naturlige stof stammer fra Hør-anlægget, som også er det sted, hvor de sundhedsskadelige hør-frø kommer fra.

Nylon

Nylon stoffet blev oprindeligt skabt som et rigeligt alternativ til silke. Det blev udbredt under anden verdenskrig for at gøre faldskærme for de allierede styrker. Det er også et almindeligt valg at gøre kvinders strømper. Dette syntetiske materiale er meget billigt, stærkt, og står op til regelmæssige vasker.

Polyester

Polyester er et stof, der er ekstremt behageligt og nemt at vaske og vedligeholde. De fleste tøj er lavet med polyester blandinger, fordi det er lettere at arbejde med, farvestoffer ikke falmer og meget holdbare.

0

Leave a Reply