Ville nogen i denne verden være jublende om tilbringe mindst 2,5 timer i et supermarked? Nå, jeg kan ærligt sige, “Jeg ikke vil.” Men min shopping oplevelse i dag var en meget tilfredsstillende.

Til at begynde, at sætte denne erfaring ind i kontekst, lad mig beskrive for dig vores nye, enorme marketplace købmand, der for nylig åbnet i vores nabolag. Denne butik har næsten alt det, man måtte ønske. Først og fremmest, for mig er der en kaffebar, ikke at nævne en vinbar, hvor du kan stoppe og nyde en drink i vin og socialisere før eller efter din shopping oplevelse. Når du har behandlet din indkøbsliste, hvis der er bare en lille venstre i dit budget, kan du forkæle dig selv med et stykke tøj eller et par sko.

Nu, hvor jeg har sat tonen i min erfaring, lad mig gå videre til kernen i min artikel, hvorfor i verden denne shopping oplevelse sidste 2,5 timer. Nå, til at begynde, havde jeg lige vendt tilbage fra en tidlig morgen medicinsk udnævnelse og jeg ikke havde haft min Formiddag kop af java og nogen, der kender mig, kan forstå, hvorfor der vil være et problem. Så var mit første stop coffee shoppen. Når jeg havde min første sip, jeg var god til at gå. Men min mave advaret mig, at shopping oplevelse ikke ville være godt, hvis min sult ikke blev opfyldt. Netop i den nick af tid, samtidig med at mad deli, blev jeg mødt af en af store ansatte og jeg spurgte hende om morgenmad fødevarer. Hun straks pegede mig i retning af et rack hvor der var store kød elskers Burrito tilbage. Uden tøven greb jeg burrito, vendte tilbage til området kaffe at spise det.

Shopping

Nu, min sult havde opfyldt, flyttede jeg at området grøntsager og frugt. Mens picking ud min grøntsager, var der en anden mystery shopper, der havde på nautiske tøj. Så sagt venligt til hende at hendes påklædning ville være den perfekte outfit for mig, som jeg planlægger at tage på et krydstogt i et par uger. Hun svarede og vi socialiseres til bare en lille smule. Jeg bemærkede, at hun var fjerner sin øreringe og uden tøven, hun gav dem til mig og gik at forklare sin argumentation. Hun troede, de ville gå meget godt med min cruising oplevelse, som temaet var naturligvis nautiske. Jeg sagde, at jeg ikke kunne acceptere hendes øreringe; hun insisterede imidlertid på, fordi hun oplyste hun havde et andet par præcis som dette par. At huske, hvad min mor lærte mig, “altid at være ydmyge og allernådigst, taknemmelig for enhver gave, der modtager jeg.” Så jeg takkede hende for gaven og nævnte at jeg ville putte dem væk i et sikkert sted indtil min rejse.

Bevæger sig, mit næste område ville være afsnittet gourmet ost og der mødte jeg en anden shopper hvor hende og jeg drøftet de forskellige oste, der blev vist i tælleren. Begyndte hun, glædeligt, at dele med mig sine erfaringer med ost og hun lød som en “ost ekspert” til mig. Jeg burde have nævnt tidligt i artiklen at min familie anses for en “sociale sommerfugl” tidligt i livet, og jeg har levet op til dette ry siden da. Så vores samtale fortsatte til langt over 15 minutter, selvfølgelig, drivende ud til adskillige andre emner. Efter et stykke tid delte vi hvilket område af det samfund, som vi boede og vil du mener, at hun viste sig for at være min nabo, som jeg havde mødt omkring fire år siden. Vi begge flyttede ind i fællesskab omkring samme tid. Efterfølgende, vi delte vores kontaktoplysninger, endnu en gang, og vi begge besluttet at vi skulle komme tilbage til shopping og aftalt at holde kontakten.

0

Leave a Reply